favoriete trails en hij is gripvast

Are you passionate about the character of Dracula in a more general way...? Then this is the place for you! Come and discuss or share your thoughts on the famous 'Prince of Darkness'.

favoriete trails en hij is gripvast

Postby xiaoxiangyu » Feb 14th, '19, 09:15

Naast droge voeten, als het koud is, blaast de wind niet door je schoenen en wordt het extreem koud! Het bovenwerk van Gore Tex zou in het nadeel zijn als je regelmatig je voeten volledig onderdompelt bij het Nike Air Max 90 Herren oversteken van beken en spatten door moerassen, omdat vocht niet gemakkelijk kan ontsnappen. In dat geval ben je misschien beter af met een traditionele mesh-bovenkant en een paar merinowollen sokken.

De hiel tot voorpoot is 8 mm, dus deze zijn voornamelijk gemaakt voor degenen die met een hak slaan .. hoewel het niet te hoog is voor de meeste mid-voet stakers om van te genieten. De Parkclaw 275 GTX is gemaakt op Inov-8's Standard Fit laatste die is hun breedste pasvorm. Dit is om de voeten meer ruimte te geven om zich te verspreiden en uit te zetten als ze warm worden.

Topo is het nieuwste merk van Northern Runner. We hebben een Nike Air Zoom Pegasus 31 Damen aantal schoenen geprobeerd sinds de oprichting van het merk in 2013, maar ondanks de mooie pasvorm en het feit dat het goed gemaakt was, hadden ze de neiging om een ??beetje stijf te zijn, een tijdje om in te breken. Eenmaal kapot in de Topo-schoenen waar het heerlijk was om in te rennen, waren duurzaam en ik gebruikte elk paar totdat ze versleten waren. De meeste klanten zijn echter op zoek naar die wow-factor en zijn niet gewend om schoenen in te breken, daarom hebben we besloten ze niet te spreiden. Dat is totdat de Topo Terraventure op de markt komt.

De Topo Terraventure is een trailrunning die past in een categorie die we 'road to trail' zouden noemen. De schoen heeft genoeg demping om comfortabel een paar kilometer op de weg te rijden op weg naar je favoriete trails en hij is gripvast en wendbaar genoeg om alles te trotseren, Adidas Ultra Boost Femme behalve de diepste modder, dat is natuurlijk niet geadverteerd om te doen !

In tegenstelling tot eerdere Topo-schoenen die ik heb geprobeerd, heeft deze schoen een iets zachter gevoel en is de tussenzool flexibeler. Dus, de schoen voelt goed uit de doos. Topo's zijn echter geen superzachte en 'papperige' schoenen. Ze bieden een aanzienlijke hoeveelheid demping, maar hebben een steviger, responsiever gevoel. Dit is zo dat je voet 'weet' dat hij op de grond is gesprongen. Of om het een beetje nauwkeuriger te stellen, je voet zal worden uitgespreid om te voorzien in schokabsorptie (zoals het is ontworpen om te doen), voortstuwen en stabiliteit bieden met de extra breedte. Als het dempen van loopschoenen te zacht is, doet de demping het werk en hoeft uw voet niet zijn natuurlijke functie uit te voeren. Je verliest duidelijk de natuurlijke www.bloominponies.co.uk voornoemde voortstuwing, demping en stabiliteit en je voet wordt zwakker in de loop van de tijd, wat tot blessures kan leiden.

Het bovendeel van de Topo Terraventure is aan elkaar gehecht, d.w.z. er is geen stiksel. Dit vermindert wrijfpunten en verhoogt de flexibiliteit van het bovendeel. De brede afgeronde teendoos lijkt erg op die van Altra. Het is de bredere teenkast die je tenen aanmoedigt om zich te verspreiden en te functioneren zoals ze zouden moeten. De hiel pasvorm is echter veilig en de bovenste vergrendelt rond de hiel en de middenvoet om een ??goede pasvorm in die gebieden te geven voor het openen in de voorvoet
xiaoxiangyu
 
Posts: 2646
Joined: Apr 6th, '16, 03:16

Return to The Universe of Dracula - General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests